Werk gezocht als uitvaartleider, Brabant, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: uitvaartleider

Brabant, Part-time

Geplaatst: 7 mei 2021

Op weg naar...De opleiding bij Docendo is van start gegaan.

Al tijdens mijn jonge jaren werd ik met persoonlijk verlies in ons gezin geconfronteerd. In die tijd (1961 en 1978) was er nog niet zoveel openheid omtrent de mogelijkheden tot een goed afscheid voorhanden en gaf je alles nog het liefst uit handen. Mijn persoonlijke ervaring was dat ik achteraf met lege handen stond! En met heel veel vragen achterbleef. Van daaruit ontstond een diep verlangen om van mijn ervaring ooit mijn werk te maken. Als uitvaartverzorger/ ritueelbegeleider om de nabestaanden een mooi, waardevol afscheid te geven, én een mooie herinnering na te laten.

Inmiddels is ‘ooit’ dichterbij gekomen. Na bijna vijftien jaar in dienst bij een speciaalzaak in een nostalgische speelgoedspeciaalzaak te Tilburg, is mijn werkplek onlangs komen te vervallen. Máár waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere deur open, zo heb ik vaker dan eens mogen ervaren. Ik heb op 22 april jongstleden een oriëntatiedag bijgewoond bij DOCENDO-opleidingen in Houten. Ik krijg daarbij alle steun via het UWV en familie.

Relevante werkervaring

Mijn belangrijkste taak in de nostalgische speelgoedspeciaalzaak, waar ik bijna 15 jaar werkte, was de klanten gastvrij en met open blik ontvangen. Adviseren voor een gepast cadeautje, en tegelijkertijd een luisterend oor aanbieden.Een warm welkom en een heel graag tot ziens meegeven.

LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten