Werk gezocht als Steller of Grafsteenonderhoud, Leerdam, Gorinchem, Rotterdam, Utrecht, Geldermalsen, Tiel, Den Bosch, Nieuwegein, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Steller of Grafsteenonderhoud

Leerdam, Gorinchem, Rotterdam, Utrecht, Geldermalsen, Tiel, Den Bosch, Nieuwegein, Part-time

Geplaatst: 23 februari 2020

Cairns Grafsteenonderhoud is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, repareren en restaureren van grafmonumenten. Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van natuursteen qua het stellen, plaatsen en onderhouden van grafstenen, kunnen wij ons met recht specialist noemen.
Cairns Grafsteenonderhoud neemt u graag de zorg voor het grafmonument uit handen, zodat u weet dat het graf er altijd keurig bij ligt. Afhankelijk van uw wensen kan het eenmalig, maandelijks of periodiek worden verzorgd en voorzien van bijvoorbeeld beplanting of een bloemetje. Zo weet u zeker dat uw volgend bezoek aan uw dierbare weer een nieuw moment van gedenken is.
Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek. Ik vertel u graag over de mogelijkheden.

Hartelijke groeten,

Charles Richel

Relevante werkervaring

In de jaren dat ik als Steller heb gewerkt, heb ik vrijwel alle werkzaamheden die daartoe behoren uitgevoerd.
Van het plaatsen van kleine algemene steentjes tot het bouwen van graftempels. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring met het openen van kelders, onderhoud en reparatie, het afhalen en terugplaatsen van grafmonumenten maar ook in het plaatsen van aanrechtbladen.

In de eerste periode van mijn carrière werd vrijwel alles nog met de hand geplaatst, afgehaald en open gemaakt. Hierdoor heb ik veel geleerd over het vakmanschap wat bij een monument plaatsen komt kijken en hier grote handigheid in ontwikkeld. In een later stadium kregen mijn collega's en ik de beschikking over een Kubota met kraan, uiteraard maakte dit de werkzaamheden een stuk eenvoudiger.

Als ZZP-er benut ik mijn kennis en ervaring in mijn eigen bedrijf, maar kan ook als als back-up fungeren voor collega steenhouwers bij periodes van bijvoorbeeld grote drukte als gevolg van ziekte en verlof. Door mijn ruime ervaring en het feit dat ik in het bezit ben van alle rijbewijzen, code 95 en chauffeurspas, ben ik dus overal inzetbaar.

LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten