Werk gezocht als Medewerker rouwcentrum / uitvaart, Zuid/midden-Limburg, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Medewerker rouwcentrum / uitvaart

Zuid/midden-Limburg, Full-time

Geplaatst: 17 juni 2020

Ik ben Michael, 27 jaar en opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Werken in de uitvaartzorg heb ik na verschillende uitvaarten in mijn privé leven altijd erg fascinerend gevonden en ik ben er dan ook zeker van dat een baan in de uitvaartzorg goed past bij mijn eigenschappen en werkervaring.
Ik ben wat dat betreft nog helemaal nieuw in deze sector, maar ik zou het heel mooi vinden om bijv. condoleances te verzorgen en er op dat moment te zijn voor de nabestaanden en om te ondersteunen bij ceremonies. Na heel wat research heb ik de functietitel van deze of vergelijkbare werkzaamheden helaas nog niet kunnen vinden, maar u begrijpt vast wat ik bedoel.

Relevante werkervaring

Ik heb altijd met mensen gewerkt en dat is ook wat ik het liefste doe. Ik heb werkervaring als Flight Attendant waarbij dienstverlening aan passagiers en vliegveiligheid aan boord van het vliegtuig centraal staan. Hierna ben ik een poosje werkzaam geweest als receptionist bij een hotel, van waaruit ik ben gaan werken als banqueting adviseur. In samenwerking met de klant organiseerde, begeleidde en coördineerde ik hierbij diverse events als conferenties, groepsreizen, bruiloften en partijen, maar ook uitvaart gerelateerde gelegenheden als herdenkingsdiensten en koffietafels.

Bent- of kent u iemand die op zoek is naar iemand die matcht met wat ik benoem? Stuurt u mij dan gerust een bericht.

linkedin Tweeten