Werk gezocht als allround, Maasbommel, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: allround

Maasbommel, Part-time

Geplaatst: 21 september 2021

Ik ben Kirsten een meelevende, behulpzame vrouw van 43 jaar die graag de kans wil krijgen om me verder te ontwikkelen in de uitvaart.
Ik start binnen 2 weken met de opleiding uitvaart verzorgster.
Ik ben netjes, sociaal, geen negen tot vijf mentaliteit. Ik heb een groot warm hart. Ik kan goed improviseren en met stress en verdriet omgaan. Ik kan me goed verplaatsen in mijn mede mens. Ik steek graag me armen uit me mouwen en ik ben leergierig. Ik kan goed alleen werken, maar ook in een team.
Ik heb zelf fijne ervaringen met de hulp van uitvaarders. Daardoor zou ik dit graag aan nabestaanden mee willen geven, hoe fijn het kan zijn om fijne hulp te krijgen.
Ik heb ervaring in de omgang met mensen en dieren en draag ze graag een warm hart toe. Ik heb in de thuishulp gewerkt bij oudere mensen en dit geeft zoveel voldoening voor een beetje hulp, dat ik dacht daar moet ik iets mee gaan doen. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor anderen. Ik heb ook een aantal jaren ervaring om een team aan te sturen en kantoor werk.
Daarnaast heb ik ook een aantal jaren ervaring in de horeca. Serveren, voorbereiden, helpen in de keuken, waaronder broodjes maken en schoonmaken.
Ik heb ook in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het magazijn. Laden en lossen en assisteren bij de planning. Het beheren van de voorraad magazijn en bezorgen bij klanten. Ik heb ervaring met het rijden in Caddy's, transporters en sprinters. Orders picken tot 25 kilo, inkomende en uitgaande goederen behoorde ook tot mijn taken. Uitzoeken van voorraadverschillen en het invoeren van gegevens in de computer. Hef en reachtruck rijden en tractor rijden.
Administratief werk, voornamelijk op customer service. Orders invoeren, archiveren, post behandelen, klanten te woord staan en telefonisch contact. Invoeren en corrigeren van pakbonnen en facturen. Opboeken, inboeken en overslagen. Nieuwbouw project mee bedacht en opgebouwd. Telefonisch contact met klanten en klachten behandeling en een team aansturen bij afwezigheid van de manager.


Ik kan goed met computers overweg en de daarbij behorende programma's. Ik ben bereid tot het volgen van opleidingen.
Ik wil graag een opleiding of cursus uitvaart ondernemer volgen, maar hiernaast zou ik graag vast ervaring op willen doen in een uitvaart centrum.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Kirsten van Kuilenburg

Relevante opleiding

- Docendo uitvaartverzorger
- Docendo communicatie
- Docendo nazorg
- Docendo overbrengen
- Docendo overledenenzorg
- Docendo postmortale zorg i.o.v politie
- Het Moment: ritueel begeleiden bij afscheid
- Stivu: uitvaartbegeleider
- Stivu: uitvaartondernemer
- Meander: vakopleiding uitvaartbegeleiders

linkedin Tweeten