Vacature Medewerker Uitvaart - Laatste Verzorging Emmen, Emmen, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Monuta zoekt: Medewerker Uitvaart - Laatste Verzorging Emmen

Emmen, Part-time

Geplaatst: 4 december 2019

Wil jij mee helpen bouwen aan een inspirerende organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan is deze vacature voor minimaal 15 uur per week bij Uitvaartcentrum Emmen zeker iets voor jou! Als allround Medewerker Uitvaart ben je zowel voor als achter de schermen de steun voor de Uitvaartverzorgers en de nabestaanden.

de baan
Als Medewerker Uitvaart kom je voor 15 uur het team in Emmen versterken. Dit team bestaat uit 8 medewerkers en wordt aangestuurd door Leonie Toussaint, Senior Uitvaartcoördinator.

- samen met een collega ben jij vaak het eerste gezicht voor de nabestaanden na de melding van overlijden. Als duo rijd je naar de locatie waar de overledene aanwezig is. Jij bent degene die de familie gerust stelt en de eerste zorg uit handen neemt;
- afhankelijk van de wensen wordt de overledene thuis opgebaard of overgebracht naar een uitvaartcentrum;
- volgens de wens van de nabestaanden de overledene verzorgen, aankleden, kappen en eventueel opmaken. Dit doe je soms zonder maar ook regelmatig in het bijzijn van de familie;
- ervoor zorgen dat de overledene correct en conform de wens van de familie wordt opgebaard;
overbrengen overledene indien gewenst;
- je houdt het hoofd koel tijdens het rouwvervoer, je treedt daadkrachtig op en je weet goed om te gaan met emotionele situaties wanneer je op kwetsbare momenten nabestaanden ontmoet.

Je wordt incidenteel ingezet in ons uitvaartcentrum. Hier ontvang je families, verricht je hospitality werkzaamheden en ondersteun je de uitvaartverzorger tijdens afscheidsplechtigheden en condoleances. Ook draag jij eraan bij dat het uitvaartcentrum er altijd representatief en schoon uitziet.
Dit vereist een persoonlijkheid die stevig in de schoenen staat. Niet alleen fysiek omdat je de overledene verzorgt, in de kist legt en naar de rouwauto brengt. Maar ook emotioneel omdat je op een kwetsbaar moment bij families binnenkomt met alle emoties die daarmee gepaard gaan. Dit betekent dat je niet alleen nauwkeurig jouw werkzaamheden uitvoert, maar je ook oog hebt voor de aanwezigen en aanvoelt welke behoefte zij hebben tijdens de laatste verzorging.

Kortom: deze functie past bij jou als je op zoek bent naar een bijzondere baan in een betekenisvolle branche waarin je jouw kwaliteiten als laatste verzorger en rouwchauffeur kwijt kunt.

de kandidaat
Als je ons team in Emmen wilt komen versterken vinden wij het belangrijk dat je:

- door het 24/7 karakter van de uitvaartbranche tref je in deze functie geen 9 tot 5 baan aan. Je hebt daardoor een grote mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen omdat de uitvaartzorg doorgaat in de nacht, weekenden en op feestdagen;
- minimaal een afgeronde Mbo4-opleiding;
woonachtig in of in een straal van maximaal 25 kilometer van Emmen;
- in bezit van rijbewijs B en een auto;
bij voorkeur ervaring of een opleiding hebt in de uitvaartzorg, laatste verzorging of staatsievervoer.

Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat je:

- zeer klantgericht bent: voor jou staan klanten altijd op nummer 1;
- fysiek en mentaal sterk bent;
- een verzorgd, representatief voorkomen hebt; je bent immers ons visitekaartje;
empathisch bent en samen met de nabestaanden de - wens voor de laatste verzorging invult.

ons aanbod
Kom jij jouw kennis en ervaring delen met Monuta? Dan stellen wij daar natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden tegenover:

- een salaris tussen € 2.041,- en € 2.666,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
- een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand en goede pensioenregeling;
- goede scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden om verder te groeien in jouw vakgebied.


interesse?
Wil jij er alles aan doen om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn? Solliciteer dan uiterlijk 23 december online via onze website www.werkenbijmonuta.nl met jouw cv en motivatie. Je ontvangt binnen twee weken na de sluitingsdatum een bericht.

linkedin Tweeten