Vacature Uitvaartbegeleid(st)er, Huizen/Almere, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Rebel's Begrafenisonderneming zoekt: Uitvaartbegeleid(st)er

Huizen/Almere, Part-time

Geplaatst: 14 november 2019

Woonachtig in ’t Gooi of Almere
HBO werk- en denkniveau
Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
Ervaring en NAVU diploma is een pré

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1815 en verzorgt uitvaarten in de regio 't Gooi en Almere. Ons streven is om nabestaanden volledig te ontzorgen bij alle praktische zaken rondom een overlijden. Als uitvaartbegeleid(st)er ben jij de cruciale spin in het web om de families te ondersteunen. Wij geven nabestaanden alle ruimte en tijd die ze nodig hebben en begeleiden hen van het begin tot einde van het proces. Uitvaartleiders helpen bij ons ook bij het verzorgen van de overledenen. Daarnaast hebben wij een uitvaartwinkel waar onze uitvaartleiders op bepaalde momenten ook klanten ontvangen.
Wij werken in een klein team en zoeken mensen die het fijn vinden om families in moeilijke tijden te kunnen ondersteunen. Goede communicatieve vaardigheden, een representatief voorkomen, zelfstandigheid en een flexibele instelling zijn een vereiste. Onze werkzaamheden kunnen op alle dagen van de week voorkomen, ook in de avond en nacht.
Wij bieden een uitdagende functie met mogelijkheden voor eigen initiatief, afwisselende werkzaamheden, een leuke sfeer en goede arbeidsvoorwaarden.

Salarisindicatie: €2365 - €3226 (CAO Uitvaartbranche schaal 5b)

linkedin Tweeten