Vacature Stagiair m/v Marketing & Communicatie, Hoofddorp, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Dunweg Uitvaartzorg zoekt: Stagiair m/v Marketing & Communicatie

Hoofddorp, Part-time

Geplaatst: 15 oktober 2019

Wij zijn een gerenommeerde uitvaartonderneming met meerdere vestigingsplaatsen (o.a. Hoofddorp, Lisse, Nieuwkoop en Amsterdam). Als maatschappelijk betrokken organisatie, met een team van bevlogen en gecertificeerde medewerkers, maakt Dunweg een goed en waardig afscheid voor iedereen mogelijk. Daarbij houden wij rekening met de wensen van de overledenen en nabestaanden, ongeacht iemands achtergrond. Kortom een onafhankelijk familiebedrijf met een uitstekende reputatie, die gebaseerd is op professionaliteit en persoonlijke begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiaire Marketing & Communicatie
Voor 24 tot 32 uur per week

Ben je geïnteresseerd in de verschillende aspecten van online marketing, vind je het leuk om mee te denken, je creativiteit te benutten en echt van toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijf? Dan is deze stage wellicht iets voor jou!

Functie eisen:
Je zit in het 2/3e jaar hbo of in het 4e jaar mbo van een opleiding Marketing & Communicatie. Je bent een echte aanpakker en draagt zelf nieuwe ideeën en oplossingen aan. Het spreekt voor zich dat je creatief bent en dat je een uitdaging niet uit de weg gaat. Je woont in Hoofddorp of in de directe omgeving en bent 3 tot 4 dagen per week beschikbaar. Bij voorkeur niet op vrijdag.

Werkzaamheden:

• Landingspagina’s opbouwen
• Linkbuilding
• Implementeren van metatitels en -omschrijvingen
• Zoekmachineoptimalisatie van websiteteksten en afbeeldingen
• Content toevoegen en up-to-date houden


Het aanbod:
Een leuke en creatieve stageplaats waarin je veel kunt leren en echt een bijdrage kunt leveren aan de zichtbaarheid van de organisatie. De meewerkstage is in eerste instantie voor een periode van 3 maanden, maar verlenging behoort tot de mogelijkheden. Je kunt direct starten en uiteraard krijg je een passende stagevergoeding.

Interesse in deze meewerkstage?
Mail je brief met motivatie, CV en een pasfoto naar vacature@dunweg.nl. Voor meer inlichtingen kun je bellen met Ingrid Brunemann op 023-563 3544. Dunweg is gevestigd aan de Achterweg 40 in het centrum van Hoofddorp.

linkedin Tweeten