Werk gezocht als Verzorger Overledenen, Apeldoorn en Omgeving / in Overleg, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Verzorger Overledenen

Apeldoorn en Omgeving / in Overleg, Full-time

Geplaatst: 25 augustus 2011

Na succesvol de HAVO en een MBO-opleiding te hebben afgerond, ben ik jarenlang werkzaam geweest als magazijnmedewerker. Daarnaast heb ik ook diverse malen als verzorger van overledenen gewerkt gedurende mijn loopbaan. Mijn recentste werkgever in deze branche was dan ook de Gooische Uitvaartverzorging, waar ik met genoegen heb gewerkt.

Een functie binnen uw bedrijf spreekt mij zeer aan, niet alleen omdat ik binnen deze branche met veel toewijding heb gewerkt maar ook omdat ik mijn ervaring kan aanwenden voor de betreffende functie. Daarnaast vind ik het van belang om te werken in een omgeving met een sociaal karakter.

Gezien mijn sociale vaardigheden, ervaring en arbeidsethos, ben ik ervan overtuigd dat ik een grote bijdrage kan leveren als verzorger van overledenen bij uw bedrijf. Bovendien kunt u rekenen op mijn betrouwbare, flexibele en zelfstandige werkhouding.

Uiteraard ben ik ben per direct beschikbaar en hoop ik dat deze motivatiebrief ertoe leidt dat u mij uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek.

In afwachting van uw antwoord, verblijf ik,

Relevante werkervaring

Geslacht Man
Woonplaats Apeldoorn
Leeftijd 11-01-1954
Functie Chauffeur overledenenvervoer

Mijn huidige beroep ( Was ) chauffeur overledenenvervoer en verzorging hiervan.

Ik heb in deze functie nu v.a. 2004 ervaring en met veel plezier gedaan , alleen nu wil ik nog als kers op de taart een beetje vastigheid in me leven. Het liefst in de omgeving van in overleg , Ben in bezit van een auto
Ik heb geen diploma's maar wel genoeg werkervaring. Overal intern opgeleid en beschik over nodige kennis van kisten en overledenenzorg.

linkedin Tweeten