Werk gezocht als verzorger overledenen en overig, Apeldoorn, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: verzorger overledenen en overig

Apeldoorn, Full-time

Geplaatst: 16 maart 2017

Wil gaarne mijn motivatie voor de functie als medewerker overbrenging en verzorging.

Na succesvol de HAVO-M AVO en een MBO-opleiding te hebben afgerond, ben ik jarenlang werkzaam geweest als magazijnmedewerker. Daarnaast heb ik ook diverse malen als verzorger van overledenen gewerkt gedurende mijn loopbaan. Mijn recentste werkgever in deze branche was een Uitvaartbedrijf in Hilversum en Leleystad , waar ik met genoegen heb gewerkt.

Een functie binnen uw bedrijf spreekt mij zeer aan, niet alleen omdat ik binnen deze branche met veel toewijding heb gewerkt maar ook omdat ik mijn ervaring kan aanwenden voor de betreffende functie. Daarnaast vind ik het van belang om te werken in een omgeving met een sociaal karakter.

Gezien mijn sociale vaardigheden, ervaring en arbeidsethos, ben ik ervan overtuigd dat ik een grote bijdrage kan leveren als verzorger van overledenen bij uw bedrijf. Bovendien kunt u rekenen op mijn betrouwbare, flexibele en zelfstandige werkhouding.

Uiteraard ben ik ben per direct beschikbaar en hoop ik dat deze motivatiebrief ertoe leidt dat u mij uitnodigt voor een vrijblijvend gesprek.

In afwachting van uw antwoord, verblijf ik,

Hoogachtend,Herman Hamer

Relevante werkervaring

2004

linkedin Tweeten