Werk gezocht als Verzorger overledenen en overbrengen naar uitvaartcentrum of woonhuis, Apeldoorn en Omstreken, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Verzorger overledenen en overbrengen naar uitvaartcentrum of woonhuis

Apeldoorn en Omstreken, Full-time

Geplaatst: 8 december 2011

Geachte Heer/mevrouw

Omdat ik weet hoe belangrijk het is op een fijne manier te worden opgevangen bij het verlies van geliefden, zou ik graag in de uitvaartzorg en bij uw organisatie werken. Het er voor iemand kunnen zijn, op de moeilijkste momenten, is wat mij het meeste aanspreekt aan dit werk. Een goed en waardig afscheid kan helpen bij het verwerkingsproces en daar wil ik graag een rol in spelen.

Na een aantal jaren werken in de Magazijnwereld – weliswaar ook dienstverlenend – en de daar opgedane kennis en ervaring (zie ook bijgevoegde CV- Motivatie ) ben ik klaar voor een diepgaandere, nieuwe uitdaging en ik denk die binnen de uitvaartzorg te kunnen vinden. Ik ben zeer sociaal, graag onder de mensen, vriendelijk, betrokken, energiek, eerlijk, kwaliteitsgericht, klantgericht, heb mijn woordje klaar en ik kan anderen opvangen, coachen en begeleiden. Volgens mij allemaal kwaliteiten en vaardigheden die goed passen binnen de uitvaartzorg en bij uw bedrijf.

Natuurlijk geeft deze brief u maar een beperkt beeld van mij, mijn motivatie en wat ik u te bieden heb. Daarom zou ik heel graag langskomen, nader kennismaken en mijn sollicitatie persoonlijk toelichten. Ik hoop dan ook dat u mogelijkheden voor mij ziet binnen uw organisatie en dat u in het voorgaande voldoende grond ziet mij voor een gesprek uit te nodigen.
Ik wacht uw reactie in spanning af.

Hoogachtend,

Relevante werkervaring

Werkervaring:

Verzorger overledenen
en overbrengen e/o Ophalen van de Overledenen

linkedin Tweeten