Werk gezocht als Uitvaartverzorger, Den Haag, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartverzorger

Den Haag, Full-time

Geplaatst: 28 september 2017

Ik ben in een nieuwe en interessante fase in mijn leven aangekomen. Ik zoek na jaren van carrière een baan met zingeving - en sinds een tijd heb ik gemerkt dat mijn kwaliteiten optimaal tot haar recht zouden komen in de uitvaartbranche.
Wat erg jammer is: er wordt gezegd dat een RU (Register Uitvaartverzorger) een must is. Anderzijds is er de kans om dit certificaat te behalen bij indiensttreding - maar zover komt het niet want ik heb het RU certificaat niet. Kip/ei verhaal dus.

Door mijn levenservaring en sterke persoonlijkheid ben ik van mening dat het toegewijde werk van een uitvaartverzorger op mijn lijf geschreven is. Ik zou zo ontzettend graag de kans krijgen...

Dolgraag zou ik mijn tijd (ik ben beschikbaar) kostenloos willen aanbieden aan een uitvaartorganisatie.
Wellicht is dat een manier om aan te tonen dat wat ik hier boven schrijf op waarheid berust.

Relevante werkervaring

Op mijn LinkedIn profiel staat al mijn werkervaring. Geen ervaring in de uitvaartzorg - maar inmiddels genoeg ervaring met uitvaarten.
Dat heeft mij getriggerd: te zien wat er beter kan. Wat IK anders zou doen ten behoeve van het welvoelen van de geliefden en nabestaanden.
Er wordt zoveel tijd en aandacht besteedt aan een huwelijk of een geboorte - waarom zo relatief weinig aan de uitvaart - vraag ik me dan af?

LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten