Werk gezocht als Uitvaartverzorger, Noord-Holland, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartverzorger

Noord-Holland, Part-time

Geplaatst: 14 september 2016

Door mijn werk als ziekenverzorgende, heb ik bewoners zien sterven en afgelegd. Dit is wel 30 jaar geleden maar is bijzonder werk en dat vergeet je niet zomaar.

Een aantal jaren heb ik voor diverse verzekeringsmaatschappijen in de buitendienst gewerkt. Waaronder ook de uitvaartverzekeringsmaatschappij Nuvema. Met dit werk kwam ik in veel huishoudens over de vloer voor het bespreken van verzekeringen. De ervaringen die ik hier heb opgedaan zijn, het omgaan met veel verschillende cliënten vooral in Noord- Holland, inlevingsvermogen omdat elke gesprek en cliënt weer anders was, sturing en advies kunnen geven in een gesprek waar nodig is en service gericht zijn.

Door mijn werk als assurantie medewerkster, heb ik veel ervaring met administratief werk, plannen en organiseren, debiteuren beheer, computerkennis en beheersing van de schriftelijke Nederlandse taal.

Als zelfstandig ondernemer heb ik geleerd, leiding te geven, boekhouding, om de belangen van een werkgever niet uit het oog te verliezen, snel beslissingen nemen, spreken voor groepen, flexibel zijn, geen 9 tot 5 mentaliteit te hebben en verantwoordelijkheidsgevoel.

Door mijn levens en werkervaring heb ik een sterke persoonlijkheid, ben ik stressbestendig, niet zo snel onder de indruk van situaties, beschik ik over mensenkennis, heb een gezonde dosis humor, sta ik met beide benen in het leven en kan goed omgaan met de dood.

Door deze brief wil ik u mijn motivatie laten zien, dat ik heel graag als uitvaartverzorger zou willen werken en dat ik als uitvaartverzorger van toegevoegde waarde voor u onderneming kan zijn. Mijn sollicitatie is een wel overwogen keuze, waar mijn familie en ik achter sta. Ook realiseer ik mij dat je met kinderen, verkeersongevallen en zelfdoding te maken krijgt en het zal ongetwijfeld zwaar zijn om deze uitvaarten te leiden. Dan komen de ervaringen die je hebt bij elkaar, de rust die je kan bewaren, je luisterend oor en je organisatievermogen om voor de nabestaande een uitvaart te verzorgen waar iedereen op zijn eigen manier afscheid heeft kunnen nemen van de overledenen. Iets waarvan je als uitvaartondernemer achter kan staan en trots op kan zijn.

In augustus ben ik met de opleiding uitvaartverzorger begonnen.

Ik hoop dat u door deze motivatie nieuwsgierig geworden bent naar de persoon Joke van Goch en dat ik mij mag voorstellen in een persoonlijk gesprek.

Relevante werkervaring

Werkervaringen

2013- oktober 2016 Eigen ondernemer Herberg "de Buurvrouw" te Hoenderloo.

Taken Aansturen personeel, in en verkoop, administratie, bedenken concepten, samenstellen menu's en uitvoeren hiervan.

2007 - 2014 Assurantie medewerkster bij Assurantiekantoor Reukers Advies te Haarlem, referentie G. Reukers.

Taken
Adviseren en verkopen van verzekeringen, Administratie,
debiteuren beheer, telefonisch contact met cliënten en maatschappijen.

linkedin Tweeten