Werk gezocht als Uitvaartverzorger/Laatste verzorging/Crematorium/Mortuarium, Groningen en omgeving, Oproepkracht - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartverzorger/Laatste verzorging/Crematorium/Mortuarium

Groningen en omgeving, Oproepkracht

Geplaatst: 13 april 2019

Beste lezer,

Mijn naam is Erica Wentink, 28 jaar en woonachtig in Veendam. Al enige tijd interesseer ik mij voor het uitvaartvak. Helaas ervaar ik dat het erg lastig is om hier in te rollen zonder enige ervaring. Daarom wil ik mij bij deze vrijwillig beschikbaar stellen in de weekenden om ervaring op te doen binnen de uitvaartbranche. Het maakt mij niet uit of het nou gaat om het vervoer, laatste verzorging, plannen van de uitvaart, crematorium of mortuarium.

Voordelen voor u:
Ik bied mij vrijwillig aan en u hoeft mij dus geen loon te betalen. Flexibel in te zetten in de weekenden. Extra hulp! En dat in ruil voor iemand die tijd in mij wil investeren om de kneepjes van dit vak te gaan leren!

Wie weet kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen! Ik zal u niet teleurstellen.

Relevante werkervaring

- Achtergrond in de horeca. MBO 2 Gastvrouw
- Callcenter ervaring
- Coach / Leidinggevende functie

Mijn achtergrond in de horeca sluit mooi aan bij de aspecten van het vak. Daarnaast ben ik integer, vriendelijk, leergierig, flexibel en professioneel. Ook beschik ik over eigen vervoer.

Ik ben bereid om cursussen te volgen of intern opgeleid te worden. Helaas is het te kostbaar een opleiding te volgen bij Docendo.

linkedin Tweeten