Werk gezocht als Uitvaartmederwerker, Lochem, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartmederwerker

Lochem, Full-time

Geplaatst: 1 maart 2018

Lochem 01-03- 2018
Geachte mijnheer/mevrouw,

Mijn naam is Gerard Griffioen ben onlangs 51 jaar geworden.

Ben ik 5 jaar geleden naar Lochem verhuist.
Ik ben werkzaam geweest bij uitvaartonderneming Dunweg en Myosotis, (Dela) alwaar ik het uitvaartcentrum heb beheert en een uitgebreide werkervaring heb opgedaan. De functie hield eveneens in dat ik de bijbehorende administratie deed.

Ik ben een zeer kundig verzorger en heb ervaring met alle overige aspecten die als uitvaartmedewerker aan de orde zijn. Als allround medewerker ben ik het gewend om in de avonduren en in het weekend te werken.
De verschillende aspecten die in de functie van uitvaartmedewerker aan de orde zijn, spreken mij bijzonder aan. Mensen eer- en respectvol naar hun laatste rustplaats begeleiden is een facet van het leven waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Een uitvaartdienst is voor nabestaanden een essentieel moment in het leven. Dit afscheidsritueel dient dan ook zorgvuldig en zo goed als mogelijk uitgevoerd te worden. Gevoel voor verhoudingen, correcte omgangsvormen en nauwgezetheid zijn persoonskenmerken die van belang zijn in deze functie en mij van nature goed passen.

Met vriendelijke groet.

Gerard Griffioen.

Relevante werkervaring

Ik ben werkzaam geweest bij uitvaartonderneming Dunweg Rouw Service Nederland en Myosotis, (Dela.

Relevante opleiding

- Docendo uitvaartverzorger
- Docendo overbrengen
- Docendo overledenenzorg
- Docendo postmortale zorg i.o.v politie

linkedin Tweeten