Werk gezocht als Uitvaartleider, uitvaartverzorger, allround medewerker., Breda, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartleider, uitvaartverzorger, allround medewerker.

Breda, Full-time

Geplaatst: 21 februari 2019

Beste,

Na het verliezen van mijn oma werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt van hoeveel er op zo'n moment eigenlijk geregeld dient te worden. Na een hele negatieve eerste ervaring met een uitvaartverzorger, kwam ik hierna in contact met een ander bedrijf in de uitvaartverzorging. Wat het absolute tegenovergestelde effect op mij had. Ik heb eigenlijk alles wat betreft de crematie, het afscheid nemen, en zelfs het opbaren zelf mee mogen doen. En ik raakte door dit alles enorm geïnteresseerd in de branche.

Toen werd er vaak de opmerking gemaakt, dat dit echt een branche voor mij zou zijn. Ik ben daar destijds niet meteen op in gegaan.

Toch is het iets wat me sinds die tijd wel bezig houd. Het mooi afscheid laten nemen van een dierbare vind ik persoonlijk prachtig, en dankbaar werk. Omdat het me niet loslaat, heb ik toch besloten naar een vacature binnen de branche te gaan zoeken, en zodoende kwam ik uit op deze website. En besloot ik een oproep te plaatsen.

Ik heb nog geen effectieve ervaring in de sector, en dus geen relevante opleiding, wel ben ik bereid, indien nodig, de opleiding(en) en of cursussen te volgen welke nodig zijn.

Ik denk dat ik met mijn ervaring die ik tot nu toen in het bedrijfsleven heb opgedaan de geschikte persoon kan zijn voor een functie in de uitvaartverzorging.

Ik presteer altijd beter indien ik een bepaalde affiniteit heb met iets, dit is priv├ę zo, maar geld ook zeker zakelijk. Ik weet zeker dat de gedrevenheid die ik voel om een dergelijke functie uit te oefenen, mij een uitzonderlijke kandidaat maakt.

Ik ben erg representatief, integer, gastvriendelijk, punctueel en ik functioneer goed alleen, maar zeker ook in teamverband. Ik heb het vermogen mensen zich heel makkelijk op hun gemak te laten voelen bij mij, iets wat mijn inziens erg belangrijk is.

Ik hoop dat ik via deze weg de start kan maken in een nieuwe, mooie, uitdaging, en ik hoop snel met u kennis te mogen maken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Barbarina Krijnen

Relevante werkervaring

Helaas heb ik binnen de sector nog geen relevante werkervaring.
Dit wil niet zeggen dat ik niet uiterst gedreven ben om wat nodig is aan kennis op te doen, om zo de perfecte kandidaat voor uw bedrijf te zijn.

linkedin Tweeten