Werk gezocht als Uitvaartbegeleider, Flevoland, Noord-Holland, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartbegeleider

Flevoland, Noord-Holland, Full-time

Geplaatst: 6 augustus 2019

Van directiesecretaresse naar uitvaartbegeleider. Ik hoor u bijna denken "dat is toch iets heel anders?" Voor mij is deze stap vanzelfsprekend. Bij beide functies ben je immers de spin in het web en heb je de eindregie.
Ik heb bewust gekozen voor de overstap naar deze nieuwe werkomgeving. In 2018 heb ik bij Meander de HBO Beroepsopleiding Uitvaartbegeleiding gedaan. Tijdens de stages werd bevestigd "dit wil ik doen, hier hoor ik thuis". In 2019 heb ik een aantal aanvullende opleidingen gevolgd bij Docendo, zoals piƫteitsvolle verzorging en make-up.
En nu ben ik klaar voor de nieuwe uitdaging. Ik popel om aan de slag te gaan als uitvaartbegeleider, om samen met de nabestaanden voor een mooi afscheid te zorgen.
De talenten die ik als directiesecretaresse heb ontwikkeld komen goed van pas in het vak van uitvaartbegeleider. Ik pak zelfstandig en pro-actief taken op. Daarnaast ben ik betrokken, flexibel, accuraat en creatief in het bedenken van oplossingen. Dit zijn niet alleen mooie woorden: ik maak dit waar!
Collega's gebruiken de volgende woorden om mij te omschrijven: betrouwbaar, behulpzaam, punctueel, integer, gesprekspartner, nauwgezet, belangstellend.

Relevante werkervaring

Ik heb weliswaar nog geen ervaring in de uitvaartbranche (anders dan de stages en een aantal keer assistentie bij een uitvaart, maar vanuit mijn functie als directiesecretaresse weet ik dat hospitality van doorslaggevend belang is bij het organiseren van evenementen.

Relevante opleiding

- Docendo overledenenzorg
- Meander: vakopleiding uitvaartbegeleiders


LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten