Werk gezocht als Uitvaartbegeleider, Rotterdam-Rijnmond/Zuid Holland, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartbegeleider

Rotterdam-Rijnmond/Zuid Holland, Part-time

Geplaatst: 9 mei 2018

De uitvaartbranche heeft mij altijd getrokken en past uitstekend bij mijn persoonlijkheid, daarom lijkt de functie voor mij een nieuwe uitdaging in mijn werk carrière.

Zelf heb ik uitstekende adviserende en communicatieve vaardigheden, een dienstverlenende instelling, ben daadkrachtig, kritisch, draag verantwoording en kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken. HBO werk- en denkniveau.

Het geeft mij veel voldoening aan deze persoonlijke dienstverlening, omdat ik besef dat een mooi afscheid veel betekent voor de nabestaanden en hun rouwverwerking.

Verder ben ik representatief, empathisch, flexibel, positief en vriendelijk ingesteld. Uiteraard ben ik bereid om eventuele (interne) scholingen/cursussen te volgen.

Relevante werkervaring

De overstap naar het uitvaart vak is voor mij een logische keuze en heb ik met mijn hart genomen. Het voelt voor mij als belangrijk om naasten bij te staan, te begeleiden en wegwijs te maken indien zich een overlijden aandient. Deze begeleiding wil ik met zorg, rust en alle mogelijke aandacht geven. Naasten moeten zich gesteund voelen en het gevoel hebben dat al het mogelijke is gedaan zodat zij weer een stapje kunnen maken in het leven zonder de ander. Het voelt als een voorrecht zo dicht bij de mens te mogen staan.

linkedin Tweeten