Werk gezocht als uitvaartbegeleider, Noord-oost Nederland, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: uitvaartbegeleider

Noord-oost Nederland, Part-time

Geplaatst: 15 april 2018

Ik ben Peter Hendriks, 48 jaar en ik ben getrouwd met Greetje. Samen met onze dochter Esmée wonen wij in het mooie Tynaarlo.
Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in het coördineren en managen van facilitaire- en hospitality gerelateerde zaken, opgedaan in diverse functies als coördinator/teamleider en manager bij een variatie aan bedrijven, hoofdzakelijk zorg gerelateerd. Functies waarbij servicegerichtheid, klantgerichtheid, klantwaardigheid en gastheerschap voorop staan.
Wat maakt het dat ik kies voor een andere functie in een andere omgeving? In de 21 jaar dat ik in de zorg gewerkt heb, heb ik regelmatig (als gastheer) uitvaartdiensten, op de locaties waar ik werkzaam was, mogen verzorgen. Mijn doelstelling was de nabestaanden een mooie uitvaartdienst te kunnen bieden en die volgens hun wensen te laten plaatsvinden. Immers een mooie uitvaart is de beste start tot goede verwerking. Deze ervaringen in de zorg hebben er tot toe bijgedragen dat ik de stap wilde maken richting de uitvaartwereld. Deze kans heb ik gekregen bij Natuurbegraafplaats het Hillig Meer. Ik heb vier maanden als gastheer / relatiemanager mogen werken bij de Natuurbegraafplaats, wat een prachtige werkervaringsplek. Hier had ik als hoofdtaken het geven van voorlichting, advies, maken van reserveringen, plannen van plechtigheden en het verzorgen van alle bijbehorende administraties. In mijn laatste periode bij het Hillig Meer begeleide ik zelfstandig uitvaarten.
Ik zag enorm veel raakvlakken in de facilitaire dienstverlening en de ondersteunende dienstverlening in de uitvaartbranche. Deze raakvlakken en de mooie ervaringen die ik heb mogen opdoen, hebben er toe bijgedragen definitief deze carrièreswitch te maken. Een bewuste en weloverwogen keuze, waarbij ik mij wil gaan richten op gastheerschap / beheer van uitvaartlocaties. Persoonlijk vind ik het van belang dat ik het vakgebied moet kennen en begrijpen wil ik deze dienstverlening optimaal kunnen laten aansluiten bij de wensen van de nabestaanden en de uitvaartbegeleider / uitvaartorganisaties. Daarnaast zijn er natuurlijk raakvlakken die zowel horen bij de uitvaartbegeleider alsook bij de beheerder van uitvaartcentra. Om deze redenen (het hele voortraject leren kennen) zoek ik voor minimaal de komende 3 jaar een werkplek als uitvaartbegeleider.(beschikbaar fulltime, parttime, oproepbasis en per direct)

Qua persoonlijkheid ben ik een klant-, gast,- service-, en oplossingsgerichte man die goede empathische-, communicatieve-, organisatorische- en administratieve vaardigheden heeft en op elk niveau kan acteren. Ik ben representatief en accuraat en ik kan gestructureerd werken. Ik heb bewezen binnen complexe dynamische organisaties goed onder hoge druk te kunnen functioneren. Werken aan klanttevredenheid zit in mijn genen. Het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product en het (waar)borgen van goede dienstverlening staan bovenaan mijn prioriteitenlijst.

Relevante werkervaring

Zeer divers en passend. Ik mail graag mijn CV.
Mijn opleiding heb ik voltooid bij Gaandeweg uitvaarteducatie te Apeldoorn

linkedin Tweeten