Werk gezocht als Uitvaartbegeleider, Noord-Holland, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartbegeleider

Noord-Holland, Full-time

Geplaatst: 19 februari 2018

Ik ben in november 2017 geslaagd voor de basisopleiding Uitvaartbegeleider bij GaandeweG Uitvaarteducatie te Apeldoorn. Ik heb deze opleiding met enorm veel plezier en enthousiasme gevolgd en zou heel graag dit prachtige vak daadwerkelijk willen gaan uitoefenen.

Ik ben een ontwikkelde, beschaafde en representatieve vrouw met een positieve instelling en een rustige uitstraling. Ik ben in het bezit van het HAVO diploma en heb op HBO niveau een opleiding voor directiesecretaresse gevolgd. In 2016 heb ik tevens de opleiding MfN Familie Mediation gevolgd.

Ik heb een dienstverlenende instelling, zakelijk inzicht, het juiste gevoel voor verhoudingen, een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en ben communicatief en sociaal zeer vaardig. Daarnaast beschik ik over een groot empathisch vermogen en kan ik goed luisteren, meedenken en wensen vertalen in uitvoerbare oplossingen. Ik ben administratief en organisatorisch uitstekend onderlegd en kan goed met mensen omgaan.

Relevante werkervaring

Ik ben zeer gemotiveerd om te werken binnen de uitvaartbranche. Ik ben van mening dat het mij goed zou kunnen afgaan om het gesprek met de familie van de overledene te begeleiden en de uitvaart te organiseren en te verzorgen. Ik heb veel ervaring in het voeren van gesprekken met mensen die verdriet ervaren en zich in een rouwproces bevinden. Daarnaast kan ik goed regelen en organiseren.

Ik heb jarenlang gewerkt als secretaresse op een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in personen- en familierecht. In die rol had ik altijd direct te maken met mensen die door een diep dal gaan en begeleid moesten worden in een emotioneel rouwproces vanwege het verdriet rondom hun echtscheiding. Het voeren van die persoonlijke gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren.

Nadat ik daarna vervolgens zelf de opleiding tot MfN Familie Mediation heb gevolgd ben ik gestart als zelfstandig scheidingsbemiddelaar. Met de betrokkenen samen aan tafel zocht ik naar de beste oplossing om hun scheiding te regelen en werd deze door mij van A tot Z tot in de puntjes verzorgd. Ik heb zeer goede (schriftelijke) referenties van tevreden cliƫnten over de wijze waarop ze door mij zijn begeleid in dit proces.

linkedin Tweeten