Werk gezocht als Uitvaartbegeleider, Achterhoek, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaartbegeleider

Achterhoek, Full-time

Geplaatst: 9 december 2014

Men typeert mij vaak als een sociaal en
betrokken persoon. Die eigenschappen maken, samen met mijn contactuele vaardigheden, dat ik snel het vertrouwen win van mensen in mijn omgeving. Mijn inlevingsvermogen en omgevingsbewustzijn zijn hierbij van grote waarde, zowel in mijn werk als privé- en nevenactiviteiten. Mijn drijfveer is het leveren van kwaliteit want alleen op die manier kan ik voldoen aan de wensen van ex- en interne klanten maar ook aan die van mijzelf. Als teamspeler, maar ook zelfstandig, kom ik goed tot mijn recht. Ik ben een plezierige collega: flexibel, behulpzaam, initiatiefrijk en met humor.
Administratief vaardig, accuraat, communicatief sterk, presenteren, diplomatiek, goed kunnen luisteren, goed signalen kunnen oppikken (non-verbaal), oplossingsgericht (ook ad hoc), brede kijk op onderwerpen, en een goed ontwikkeld service- en klantgevoel.

Relevante werkervaring

Mijn belangstelling gaat uit naar een uitdagende functie in de uitvaartsector. De basis hiervoor ligt geworteld in de elementen van mijn persoonlijke profiel en competenties. Gesprekken met personen die in de uitvaart werkzaam zijn hebben mijn enthousiasme versterkt.
Mijn voorkeur gaat uit naar een functie als uitvaartbegeleider of een functie als crematorium medewerker, omdat ik met name in deze hoedanigheid mijn vaardigheden volop kan benutten.

In december 2014 ben ik geslaagd voor de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij opleidingsinstituut Meander in Zwolle. De opleiding duurt een jaar. Alle voorkomende werkzaamheden van een uitvaartbegeleider kwamen aan bod. Een belangrijk onderdeel van de opleiding zijn stage-ervaringen bij mortuaria, een crematorium en een uitvaartonderneming.

Relevante opleiding

- Meander: vakopleiding uitvaartbegeleiders


LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten