Werk gezocht als Uitvaart verzorger, Rotterdam, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaart verzorger

Rotterdam, Part-time

Geplaatst: 28 maart 2019

Op dit moment ben ik werkzaam als leidinggevende in een tankstation. Het coachen van medewerkers, zowel technische als interne problemen oplossen, het tevredenstellen van bestaande relaties en het werven van nieuwe relaties behoren op dit moment onder andere tot mijn takenpakket. Na jaren in dit bedrijf werkzaam te zijn en veel te hebben geleerd, merk ik al enige tijd dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging!

Na mijn unieke ervaring in het werken met dolfijnen en toeristen op CuraƧao, wist ik zeker dat ik iets wilde betekenen voor andere mensen. Een waardig en respectvol afscheid van een overledene is voor de nabestaanden ontzettend belangrijk. En hierin wil ik graag een rol spelen.
Bij mijn huidige functie in het tankstation heb ik andere capaciteiten beter kunnen ontwikkelen en geleerd adequaat te moeten handelen en om te leren gaan met verschillende situaties.
De combinatie van mijn ervaringen in onder andere het buitenland is wat van mij een doelbewuste doorzetter maakt. Ik ben creatief, energiek en openhartig met zowel een zakelijke als menselijke kant.
Ik kan goed omgaan met emoties van mijzelf en die van anderen en heb een groot empathisch vermogen.
Kortom ik ben een initiatiefrijk persoon met een flexibele houding.
Ik vind een goede werksfeer, openheid en communicatie ontzettend belangrijk.
Hiermee hoop ik u aandacht te hebben getrokken en denkt u bij het lezen van deze brief hetzelfde als ik bij uw advertentie op de website.
In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mij. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie mondeling aan u willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.
Alvast ontzettend bedankt voor het lezen van mijn brief.

Relevante werkervaring

Ik heb helaas (nog) geen ervaring in de uitvaart branche maar ik wil graag alle mogelijke opleidingen en of cursussen hiervoor volgen en uiteraard alle kennis leren binnen uw bedrijf.

linkedin Tweeten