Werk gezocht als Uitvaart verzorger, Uitvaart planner, Zuid-Holland, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaart verzorger, Uitvaart planner

Zuid-Holland, Part-time

Geplaatst: 27 december 2017

Geachte heer/mevrouw,

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de hospitality branche, wil ik nu graag mijn volgende stap maken naar de uitvaart branche.

Mijn naam is Robin Verpaalen, ik ben 27 jaar en woonachtig in Vlaardingen. De afgelopen 6 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies in de hotellerie.
Op dit moment ben ik werkzaam als Regio Manager bij Bastion Hotels en geef ik direct leiding aan 10 Hotel Managers en 7 Restaurant Managers en indirect aan 250 medewerkers. Mijn voornaamste taak is er voor te zorgen dat de processen binnen de hotels optimaal verlopen. Hierbij stuur ik de Hotel- en Restaurant Managers op afstand aan, maar waarbij ik ook dagelijks op de werkvloer te vinden ben. Naast mijn operationele rol ben ik ook direct verantwoordelijk voor budgetbeheersing op het gebied van inkoop en personeelskosten.

Ik ben van mening dat mijn ervaring in de hospitality, organisatie vermogen, stress bestendigheid en mensenkennis essentiële behoefte zijn in de uitvaart branche. Ik ben op zoek naar werk ervaring in de uitvaart branche. Tevens volg ik nu een thuisstudie tot uitvaart verzorger.

Wilt u meer weten over mijn motivatie en kwaliteiten? Ik kom ze graag in een kennismakingsgesprek toelichten.
Een uitnodiging hiervoor zie ik met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Robin Verpaalen

Relevante werkervaring

Werkervaring


Augustus 2016 – Heden Regio Manager Bastion Hotels (Zuid-Nederland, 10 hotels)

Als Regio Manager geef ik direct leiding aan 10 Hotel Managers en 7 Restaurant Managers en indirect aan 250 medewerkers. Mijn voornaamste taak is er voor te zorgen dat de processen binnen de hotels optimaal verlopen. Hierbij stuur ik de Hotel- en Restaurant Managers op afstand aan, maar waarbij ik ook dagelijks op de werkvloer te vinden ben. Naast mijn operationele rol ben ik ook direct verantwoordelijk voor budgetbeheersing op het gebied van inkoop en personeelskosten.Juli 2015 – Juli 2016
De Bijenkorf
Assistant Teammanager Food & Horeca

Als Assitent Teammanager Food ben je verantwoordelijk samen met de Teammanager Food voor 5 verschillende afdelingen binnen de Bijenkorf. Ik optimaliseer de planning van het personeel, communicatie en bewaking van de commerciele agenda en dit vertalen in een goede sales, operationeel bijsturen indien nodig. Verder ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van alle evenementen op horeca gebied binnen de Bijenkorf.
Januari 2014 – Juni 2015
Bastion Hotel Groep
Location Manager (Brielle 96 rooms).


De taak van een locatiemanager houdt in dat je eindverantwoordelijk bent voor het operationele deel van het hotel . We sturen een team aan van 25 tot tot 40 personen. Als locatie Manager bij een Bastion Hotel heeft u in de volgende afdelingen ervaring: inkoop, personeelszaken, debiteuren administratie, schoonmaak , front office(IDPMS) en food & beverage .


Januari 2013-Januari 2014 Plaatsvervangend Hotel Manager.( Rhoon 147 rooms).

April 2012-Januari 2013 Assistant Hotel Manager. (Barendrecht 80 rooms, Brielle 96 rooms)
Prijzen March 2014 Locatie van de maand
Food and Beverage locatie van het jaar 2014
March 2015 Locatie van de maand
Februari - Maart 2012 Las Palmas Restaurant, Rotterdam
Medewerker bediening

Augustus 2011 – Februari 2012 Papagayo Beachclub (Curacao)
Medewerker bediening

Zomer 2010-2011 Beachclub Zwoel, Hoek van Holland
Medewerker bediening

2008 - 2011 Restaurant de Lickebaertshoeve, Maasland Medewerker bediening

2006 – 2008 Grand Eetcafe ’t Oude Raedthuys
Medewerker bediening

2004 – 2006 Albert Heijn
Medewerker brood afdeling

LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten