Werk gezocht als Uitvaart begeleider, Amersfoort (regio Utrecht), Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Uitvaart begeleider

Amersfoort (regio Utrecht), Part-time

Geplaatst: 15 november 2018

Nu ik mijn eerste stage heb afgerond bij Meander Uitvaartopleidingen en op verschillende plekken in de praktijk mee heb gekeken, heb ik bevlogen, integere mensen waardevol werk zien doen. Dat wil ik ook.
In mijn werk heb ik verschillende functies kunnen ontwikkelen. Die van docent, coördinator, jeugdprogrammeur en de ontwikkeling van de educatieve tak voor het onderwijs. Ook heb ik mijn ondernemendheid kunnen oefenen in mijn eigen bedrijf ‘Tuin van Rose.’
In mijn professionele leven heb ik geleerd snel te kunnen schakelen, op korte en lange termijn te plannen, mensen bij elkaar te brengen, gastvrouw te zijn, voor grote groepen te spreken en zowel inhoudelijk als praktisch te denken. Hierbij kan ik overzicht houden, prioriteiten stellen en zorgvuldig te werk gaan. Daarnaast vind ik oog voor detail en schoonheid heel belangrijk.
Het doet mij deugd om een proces in te gaan en naar een geheel toe te werken. De spil te zijn die alles bij elkaar brengt en om met verschillende mensen te communiceren om samen iets moois neer te zetten. Daarbij kan ik gepast afstand houden. Als theaterdocent werk ik altijd vanuit de eigenheid van mensen en deze vaardigheid wil ik ook meenemen in het vak als uitvaartbegeleider. Zien wat er bij mensen speelt, en samen met hen een zo mooi mogelijk afscheid organiseren dat bij hen en de overledene past.
Kenmerken die bij mijn uitstraling passen zijn, vriendelijk, rustig, daadkrachtig, verantwoordelijk en een bepaalde lichtheid.
Wilt u meer informatie over mijn ervaring of wat ik voor u zou kunnen betekenen, dan hoor ik heel graag van u .
Met vriendelijke groet,
Rose Knulst

Relevante opleiding

- Meander: uitvaartbegeleiders met ervaring


LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten