Werk gezocht als Rouwvervoer, uitvaartassistent, allround medewerker rouwcentrum, Gelderland, wonend te Duiven., Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Rouwvervoer, uitvaartassistent, allround medewerker rouwcentrum

Gelderland, wonend te Duiven., Full-time

Geplaatst: 5 januari 2019

Geachte heer/mevrouw,

Momenteel ben ik 25 jaar en heb ik al verschillende werkzaamheden verricht in de uitvaartzorg.

Tijdens mijn MBO 4 opleiding Manager Natuur en Recreatie kreeg ik interesse voor de uitvaartzorg. Ik vond een (bij)baan als gastheer in een crematorium. Hier ontving ik de rouwstoet, begeleidde de familie naar de familiekamer en ontving ik de belangstellende. Na de dienst verzorgde ik de gasten in de koffiekamer. Het werk in het crematorium beviel mij erg goed en ik werd benieuwd naar de andere vorm van lijkbezorging; het begraven.

Vervolgens vond ik een stageplek bij een gemeentelijke begraafplaats. Op de begraafplaats heb ik gewerkt in het groenonderhoud, begeleiden van uitvaarten en later in de begraafplaatsadministratie. Na het behalen van mijn MBO 4 diploma kreeg ik hier een baan aangeboden als administratief medewerker. Helaas was deze functie tijdelijk i.v.m. ziektevervanging.

Tot mijn geluk vond ik aansluitend een baan als administratief medewerker bij een andere gemeentelijke begraafplaats. Daar kreeg ik (zelfstandig) de volledige verantwoordelijkheid voor de begraafplaatsadministratie. Vervolgens ben ik doorgegroeid tot applicatiebeheerder van het programma Key2Begraven. Echter was deze functie puur administratief. Daar heb ik dan ook geleerd dat ik niet gelukkig word van alle dagen achter een computer te zitten. Zelf heb ik destijds besloten om mijn aanstelling daar te beƫindigen.

Direct vond ik een baan als greenengineer. Ik plaatste plantenmuren door heel Nederland. Echter kon ik bij dit bedrijf niet blijven, omdat het (onverwacht) financieel niet goed ging met het bedrijf.

De warmte en voldoening die ik in de uitvaartzorg vond ervoer ik als een gemis in mijn laatste baan. Graag zou ik nu weer willen werken in de uitvaartzorg.

Mogelijke functies:
- Uitvaart assistent
- Uitvaartbegeleider
- Overledenenverzorger
- Medewerker rouwvervoer
- Medewerker crematorium of begraafplaats
- Medewerker mortuarium

Andere soorten functies in de uitvaartzorg sta ik ook voor open. Wel vind ik het prettig als ik zowel fysiek als mentaal bezig ben.

Met vriendelijke groet,

Relevante werkervaring

- (bijbaan) Gastheer crematorium, 1 jaar.

- Groen en Recreatiestage op een gemeentelijke begraafplaats, 0,5 jaar.

- Medewerker begraafplaatsadministratie, 2 jaar.

- Applicatiebeheerder Key2Begraven, 1 jaar.

linkedin Tweeten