Werk gezocht als Rouwkamermedewerker/ Verzorger overledene/mortuarium medewerker, Arnhem, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Rouwkamermedewerker/ Verzorger overledene/mortuarium medewerker

Arnhem, Part-time

Geplaatst: 21 september 2017

Graag zou ik werken als Verzorger overledene/mortuarium medewerker of Rouwkamermedewerker. Vanaf kinds af aan ben ik al geboeid door begraafplaatsen en het overlijden van mens en dier.
In het afscheid nemen van dierbaren vind ik het belangrijk dat dit op een voor overledene en nabestaanden passen de manier plaats vind.
Om hier in te mogen bijdragen is voor mij een echte gift.

Een aantal jarengeleden werd dit mij bevestigt, toen ik bij de begrafenis van een oudtante van mijn moeder was. Het verbaasde me dat ik me druk maakte over het fijt dat ze haar oor niet netjes hadden gehecht maar met een lelijke pleister hadden vast gezet. Waardoor mensen haar toch niet konden aanschouwen als de vrouw die ze gekend hebben.

Met mijn eigenschappen van duidelijk luisteren en communiceren maak ik gemakkelijk contact, kan me goed inleven en adequaat reageren op situaties. Ik ben perfectionistisch met daarnaast creatief wat maakt dat ik netjes werk en snel kan improviseren.

Mijn biotechnische achtergrond, inclusief hechten en werken met laboratorium stoffen, is in mijn ogen een goede basis voor het werken met de overledenen.
In de genoten Natuurgeneeskundige opleiding zit een stuk begeleiding van mensen op emotioneel gebied, waardoor ik de nabestaanden in hun emotionele staat makkelijk kan begeleiden.
Ieders rouw proces is uniek en heeft een andere aanpak.

LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten