Werk gezocht als Overledenenverzorger / Uitvaartassistent, Arnhem en Nijmegen, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Overledenenverzorger / Uitvaartassistent

Arnhem en Nijmegen, Part-time

Geplaatst: 4 januari 2019

Zoekt u iemand die zowel fysiek als mentaal sterk in haar schoenen staat? Stop dan nu met zoeken!

Na mijn gevolgde opleidingen bij Docendo Opleidingen (Piëteitsvolle verzorging van overledenen, make-up en camouflage, opbaring en airbrush make-up) ben ik als stagiaire aan de slag gegaan bij Cura Mortu Orum (CMO).
Deze stage, die oorspronkelijk 3 dagen zou duren, is vanwege het ontstaan van een win win situatie uitgegroeid tot een vaste stageplaats. Concreet betekent dit dat ik af en toe bijspring in drukke perioden. Dit doe ik kosteloos om zoveel mogelijk werkervaring op te doen.
Naast de "reguliere" verzorging van overledenen assisteer ik ook regelmatig bij obducties en heb daarbij de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
 Assisteren bij obducties van lichaam en
schedel (organen wegen, schrijven voor de
patholoog en assisteren bij het maken van
kweekjes).
 Hechten van lichaam en schedel na een
obductie (lekdicht maken).
 Verwijderen van infuusnaalden en katheters.
 Definitief sluiten van de ogen en de mond.

Door mijn achtergrond als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik een ruime ervaring in de kleurenleer. Door mijn werkervaring in het mortuarium beheers ik diverse hechttechnieken waardoor ik ook verwondingen mooi kan hechten/plakken en verkleuringen van de huid met make-up kan camoufleren. Vanzelfsprekend kan ik de overledene ook voorzien van een no make-up of cosmetische make-up en/of de nabestaanden daarbij adviseren. Ik heb een dienstverlenende instelling en stel de nabestaanden graag centraal door hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doe ik door goed te luisteren, empathie te tonen en de wensen uit het gesprek te filteren en vervolgens waar te maken. Bij mijn dienstverlenende en flexibele instelling past ook dat ik voor meerdere werkzaamheden inzetbaar ben. Naast het verzorgen van overledenen en assisteren tijdens de uitvaart kan ik u ook helpen door een bijdrage te leveren in de administratieve nazorg omdat ik veel administratieve ervaring heb. Daarnaast ben ik in de eerste week van januari 2019 gestart met de opleiding Allround Counselor. In deze opleiding wordt heel veel aandacht besteed aan depressie en rouwverwerking. Na afronding van deze opleiding kan ik nabestaanden professionele hulp bieden op het gebied van rouwverwerking.

Relevante werkervaring

Stage (zie omschrijving)

Relevante opleiding

- Docendo overledenenzorg


LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten