Werk gezocht als Overledene verzorger, algemeen assistent, Elburg e.o, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Overledene verzorger, algemeen assistent

Elburg e.o, Part-time

Geplaatst: 24 december 2018

Zoekt u iemand met stevige en klantgerichte instelling die staande blijft in een hectische werkomgeving. Dit geldt zeker voor mij, daarnaast heb ik ook kennis van de uitvaartbranche. Daarvoor heb ik de opleiding Uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle. In deze opleiding waren stages bij een uitvaartonderneming, crematorium en een mortuarium belangrijk. Hier heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan met de dagelijkse praktijk in de uitvaartbranche.
In de zakelijke dienstverlening, waarin ik de afgelopen jaren heb gewerkt, mis ik de menselijke en sociale component. Ik wil mensen graag tot steun zijn in situaties waarin ze behoefte hebben aan een professional die zowel warm en invoelend is als van aanpakken weet. Dit was voor mij de motivatie om de opleiding voor uitvaartbegeleider bij Meander te volgen.
Dat ik in deze functie,op onregelmatige tijden en in het weekend en tijdens feestdagen beschikbaar moet zijn, is voor mij en mijn thuisfront geen probleem. Wel heb ik nu een baan van 28 uur /week die ik mag invullen op wisselende tijden.
Ik hoop met mijn open sollicitatie en enthousiasme bij u op uw bedrijf dit mondeling toe te kunnen lichten en zie uw reactie dan ook met belangstelling tegemoet.

Relevante opleiding

- Meander: vakopleiding uitvaartbegeleiders


LinkedIn profiel van deze persoon

linkedin Tweeten