Werk gezocht als Medewerker Postmortale Zorg / Medewerker Uitvaart, Apeldoorn, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Medewerker Postmortale Zorg / Medewerker Uitvaart

Apeldoorn, Part-time

Geplaatst: 11 oktober 2017

Ik zit inmiddels ruim twintig jaar in het kappersvak en visagie. Ondanks dat het een uitdaging blijft om elke klant met een mooi en fijn gevoel naar buiten te laten gaan en ik dit vak met veel passie uitvoer, is dit het moment om mijn droombaan te verwezenlijken en een nieuwe uitdaging in de uitvaart aan te gaan.

Al jaren heb ik de wens om de wereld van de uitvaart in te stappen. Dit is begonnen toen ik elf jaar geleden in aanraking ben gekomen met een adviseur van een uitvaartmaatschappij. Deze ontmoeting resulteerde in een klinische les. Dit vond ik zo interessant dat ik meteen wist dat ik hier in de toekomst iets mee wilde doen. Vervolgens kreeg ik een verzoek van een klant uit de kapsalon om haar overleden moeder op te maken en haar haren in model te brengen. Ik twijfelde geen moment omdat dit voor mij de kans was om te kijken of ik dit vak aan zou kunnen. Om tevens te bepalen of ik bestand was tegen het aanraken en het verzorgen van overledenen. Dat moment zal ik nooit vergeten. De dankbaarheid van de nabestaanden en het voldane gevoel bij mezelf gaf bij mij de doorslag om vervolgens een aantal familieleden af te leggen. Onlangs heb ik zelfstandig iemand mogen afleggen.

Naast mijn bovengenoemde ervaring ben ik representatief, erg enthousiast en creatief. Daarnaast staan klantvriendelijkheid, sociale contacten, respect en inlevingsvermogen bij mij in een hoog vaandel. Door de jaren heen, gedurende het kappersvak, heb ik goed leren omgaan met de emoties van anderen. Dit maakt mij een betrouwbaar en toegankelijk persoon. Het meest belangrijke dat ik mezelf heb aangeleerd is mezelf af te sluiten van emoties van derden door middel van een denkbeeldige bol om me heen. Daarnaast ben ik flexibel en leergierig. In januari 2018 wil ik starten met de opleiding van Docendo “Professional in Postmortale zorg”. Ik ben er van overtuigd dat ik dit tot een succesvol einde zal brengen. Met een warme persoonlijkheid en een enorme drive en liefde voor dit vak zal ik de juiste zorg kunnen overbrengen op de overledene en de nabestaanden.

linkedin Tweeten