Werk gezocht als medewerker inde Uitvaart branche, in Nader overleg ., Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: medewerker inde Uitvaart branche

in Nader overleg ., Full-time

Geplaatst: 31 oktober 2013

werkzaam v.a. 2004

Drager
Chauffeur
verzorger Overledenen

Relevante werkervaring

Omdat ik weet hoe belangrijk het is op een fijne manier te worden opgevangen bij het verlies van geliefden, zou ik graag in de uitvaartzorg en bij uw organisatie werken. Het er voor iemand kunnen zijn, op de moeilijkste momenten, is wat mij het meeste aanspreekt aan dit werk. Een goed en waardig afscheid kan helpen bij het verwerkingsproces en daar wil ik graag een rol in spelen.
Na een aantal jaren werken in de Magazijnwereld – weliswaar ook dienstverlenend – en de daar opgedane kennis en ervaring ben ik klaar voor een diepgaandere, nieuwe uitdaging en ik denk die binnen de uitvaartzorg te kunnen vinden. Ik ben zeer sociaal, graag onder de mensen, vriendelijk, betrokken, energiek, eerlijk, kwaliteitsgericht, klantgericht. Volgens mij allemaal kwaliteiten en vaardigheden die goed passen binnen de uitvaartzorg en bij uw bedrijf.
Natuurlijk geeft deze beschrijving u maar een beperkt beeld van mij, mijn motivatie en wat ik u te bieden heb. Daarom zou ik heel graag langskomen, nader kennismaken en mijn sollicitatie persoonlijk toelichten. Ik hoop dan ook dat u mogelijkheden voor mij ziet binnen uw organisatie en dat u in het voorgaande voldoende grond ziet mij voor een gesprek uit te nodigen.

linkedin Tweeten