Werk gezocht als Assistent Uitvaartzorg, Den Haag, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: Assistent Uitvaartzorg

Den Haag, Full-time

Geplaatst: 26 september 2017

Geachte heer, mevrouw,

Mijn naam is Nigel Kerver (24) en ik werk al vijf en een half jaar in de uitvaartzorg en ik wil hier graag in doorgroeien. Ik ben leergierig, ondernemend en altijd opzoek naar kansen.

Ik werk momenteel bij de Helpende Hand B.V. te Scheveningen en ik vind de uitvaartwereld een erg mooie en vooral dankbare werkplek. Geen dag is hetzelfde en door mijn ruime ervaring weet ik hoe ik om moet gaan met verschillende families en de belangstellenden, al is geen persoon dezelfde en heeft iedereen een andere vorm van aanspreken nodig.
Ik ben per direct op zoek naar een onderneming waarin ik zowel kan leren als werken. Ik zou graag rond de 32 a 40 uur per willen werken/leren, te beginnen als assistent. Daarnaast zou ik graag alle ins en outs van de onderneming willen leren kennen, om zodoende na een tijd wellicht mijn eigen uitvaarten te regelen.

Bij de Helpende Hand voer ik verschillende functies uit. Als aanspreekpunt ben ik de leider van de dragergroep en stuur ik het team tijdens de uitvaart aan en zorg ik in samenwerking met de uitvaartleiders dat de dienst goed verloopt. Verder ben ik ook bedienaar, dit houdt in dat ik de ‘gastheer’ ben tijdens de dienst. Ik zorg voor condoleanceboeken, schaarwagens en alle andere benodigdheden en verder stuur ik de families aan tijdens het dragen. Als laatste werk ik ook als cateringmedewerker/gastheer. Hierbij heet ik de familie welkom tijdens de condoleancebezoeken en familiebezoeken en zorg ik voor de catering. Ik ben ook invaller geweest voor de planning in de vakantieperiode. Door mijn ruime ervaring heb ik een goede empathische houding ontwikkeld. Verder heb ik door mijn ervaring in verschillende winkels en horeca veel klantencontact gehad, zowel telefonisch als op de winkelvloer. Hierdoor heb ik goede communicatieve vaardigheden ontwikkeld en ben ik door de hoge werkdruk zeer stressbestendig.

Ik ben momenteel student (Commerciële Economie deeltijd) aan de Haagse Hogeschool. Ik volg college op dinsdag- en donderdagavond van 18:30 tot 21:45, ik ben dan beschikbaar tot 17:00. Dit zijn de enige dagen waarop ik niet fulltime beschikbaar ben. In het weekend werken is voor mij geen probleem, ik doe het al jaren met plezier.

Mocht ik uw interesse hebben gewekt en bent u toevallig opzoek naar een jonge, enthousiaste werknemer welke graag mee wilt denken en wilt leren, dan hoor ik dat graag van u.


Met vriendelijke groeten,
Nigel Kerver
06 444 562 68
nhkerver@live.nl

linkedin Tweeten