Werk gezocht als allround medewerker, assistent uitvaartleider, Gelderland, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Aangeboden: allround medewerker, assistent uitvaartleider

Gelderland, Part-time

Geplaatst: 16 mei 2019

Oprechte interesse in dit vakgebied heb ik altijd gehad en door onlangs een dag mee te lopen bij Rouw Service Nederland wilde ik weten hoe ik die ervaring zou vinden. Ik heb ondervonden dat dit inderdaad het vak voor mij is.

Maar vooral het contact, de samenwerking en de dankbaarheid van de dierbaren die er bij waren heeft mij doen beseffen en mij er van overtuigd dat dit het vak is wat ik de rest van mijn leven wil doen en waar ik van belang kan zijn.

Juist omdat ik van de organisatorische kant hou en alles zo veel mogelijk naar wens van de dierbaren wil laten lopen, dat is een eerste prioriteit.

Hospitality zit in mijn bloed. Gastvrijheid en vriendelijkheid heb ik van nature. Ik heb de rust, de levens- en eigen ervaringen om dierbaren op een professionele manier te kunnen helpen en van dienst te kunnen zijn bij de laatste momenten met een overledene.

Ik ben begripvol, empathisch, geduldig, zeer dienstverlenend, een goed luisteraar maar ook planner en zet alles graag op een rijtje voor mijzelf en voor de dierbaren. Ook als er knopen doorgehakt moeten worden of advies wordt gevraagd ben ik er.

Op alle uren van de dag, bereikbaarheid vind ik voor zij die vragen hebben of als er onduidelijkheid is ontzettend belangrijk. Want flexibel ben ik. Op alle dagen van de week ook weekenden en feestdagen ben ik inzetbaar en bereikbaar.

Relevante werkervaring

Nog niet, heb wel een dag "meegelopen" om te ondervinden of het iets voor mij is en dat is het. Levenservaring heb ik natuurlijk wel en kijk uit naar een interne opleiding voor zover mogelijk of ik ben natuurlijk bereid zelf een training te volgen.

linkedin Tweeten