Vacature Allround medewerker, RSN Didam, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Rouwservice Nederland zoekt: Allround medewerker

RSN Didam, Part-time

Geplaatst: 18 september 2019

Voor de regio Arnhem zijn wij op zoek naar:

ALLROUND MEDEWERKER(S) M/V VOOR DE VESTIGING IN DIDAM.

Wie zijn wij?
Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is de logistieke dienstverlener voor de gehele uitvaartbranche in Nederland. Samen met de uitvaartondernemer dragen we zorg voor een perfecte uitvaart. Landelijk ontzorgen, lokaal geregeld!

Algemene informatie:
De uitvaartbranche is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. De nabestaanden moeten in en kort tijdbestek moeilijke beslissingen nemen en zaken regelen. Hiervoor zijn geen standaard oplossingen en standaard werkwijze. De juiste persoon voelt dit aan, anticipeert op de waarden en normen van de nabestaanden maar werkt ook samen met collega’s en andere partijen.

Wat vragen wij:
• Mensen die affiniteit hebben met de Zorg of Uitvaartbranche.
• Na een interne opleiding bestaan jouw werkzaamheden uit het vervoer van de overledene vanaf het huisadres naar een uitvaartcentrum, maar ook het verzorgen en/of opbaren van een overledene is een onderdeel van jouw werkzaamheden. Daarnaast kun je op de dag van de uitvaart worden ingezet als chauffeur staatsievervoer.
Wie zoeken wij:
• Jij hebt een oprechte interesse in de uitvaartbranche. Je bent servicegericht, hebt een groot inlevingsvermogen en kwaliteit vind je heel belangrijk. Je bent representatief en correct in de omgang. Je hebt geen lichamelijke klachten die tilwerkzaamheden onmogelijk maken. Je bent in bezit van een rijbewijs en bent flexibel inzetbaar qua werktijden (ook ’s nachts en in het weekend), dan zouden wij graag met jouw in contact willen komen.
Wat bieden wij:
• Hoewel jouw functie soms best belastend kan zijn, kun je rekenen op veel dankbaarheid. Het bedrijf is jong en groeiend en biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO Uitvaartzorg. Soort dienstverband: part-time

Salarisindicatie: €1935 - €2719 (CAO Uitvaartbranche schaal 3b)

linkedin Tweeten