Vacature Medewerker planning, vervoer en verzorging overledenen – Amsterdam, Amsterdam, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

PC Uitvaart zoekt: Medewerker planning, vervoer en verzorging overledenen – Amsterdam

Amsterdam, Part-time

Geplaatst: 4 juni 2019

Medewerker planning, vervoer en verzorging overledenen – Amsterdam

Al sinds 1931 is PC Uitvaart actief in de uitvaartbranche in de regio Groot-Amsterdam. Tot de activiteiten behoren uitvaartbegeleiding, exploitatie van uitvaartlocaties (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen) en financiële dienstverlening (verzekeren/sparen). De markt verandert razendsnel en PC Uitvaart verandert in hetzelfde tempo. We staan voor Alles voor een goed afscheid dus zoeken we continu naar manieren om optimaal op de klantwensen van vandaag én de toekomst in te spelen.

PC uitvaart wil de komende jaren verder groeien als belangrijke speler in ons verzorgingsgebied door het aanbieden van excellente dienstverlening en faciliteiten. PC Uitvaartbegeleiding is daarom op zoek naar ervaren:

Medewerker planning, vervoer en verzorging overledenen
(gemiddeld 32 uur per week)
Je draagt zorg voor de verzorging van onze overledenen en het overbrengen van onze overledenen van en naar diverse locaties. Dat doe je op een respectvolle en mooie manier. Het bijstaan van nabestaanden in een moeilijke periode geeft je voldoening. Daarnaast doe je aangifte van overlijden bij de Burgerlijke Stand. Je rijdt op onze rouwauto en doet de juiste administratieve registratie van al jouw werkzaamheden. Indien gewenst begeleid je nabestaanden bij het ophalen en verzorgen van overledenen. Naast je vervoers- en verzorgingstaken zorg je als planner voor een efficiënte en correcte vervoersplanning (dit is ongeveer 25% van de tijd). Je stuurt op dat moment de dienstdoende collega’s operationeel aan. Je zorgt voor een efficiënte inzet van mensen en middelen en verdeelt verloven naar de juiste locaties.

Wij vragen
Je hebt een MBO opleiding niveau 4 afgerond en bent in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring in een verzorgend beroep is wenselijk. Er wordt gewerkt via een vast rooster. Werken op feestdagen, in de avond, nacht en het weekend is inherent aan de aard van de functie.

Je beschikt over de volgende kerncompetenties:
Inlevingsvermogen: Je toont dat de ander begrepen wordt en vraagt door op wensen en behoeften.
Planmatig werken: Je stelt een realistische planning op en structureert werk(processen) van anderen. Je past plannen aan gewijzigde inzichten en omstandigheden aan en houdt daarbij de oorspronkelijk doelen voor ogen.
Representativiteit: Je ziet er netjes en verzorgd uit. Je bent in contacten met anderen beleefd en respectvol.
Besluitvaardigheid: je neemt tijdig een standpunt in of spreekt een oordeel uit. Je bent duidelijk over wat je beslist.
Communiceren: Je drukt je zowel mondeling als schriftelijk goed uit bij contacten van verschillend niveau. Je formuleert tactvol, houdt rekening met de behoeften en belangen van de ander. Je stelt je open voor een gesprek; luistert, stelt vragen en vraagt na of je de ander goed begrepen hebt.
Overige gevraagde competenties zijn:
Goede sociale vaardigheden ten behoeve van de samenwerking met nabestaanden, medewerkers (zorg)instellingen en collega’s.
Wij bieden
Als medewerker ondersteunen uitvaarten bij PC Uitvaart kun je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en veranderende organisatie waarbij er veel ruimte is hieraan bij te dragen. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Uitvaartbranche. Het brutosalaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 4B cao Uitvaartbranche). Er geldt een nachttoeslag van 25% voor gewerkte uren tussen 0.00 en 06.00.

Daarnaast biedt PC Uitvaart een goede pensioenregeling. Het kantoor van PC Uitvaart ligt op 10 minuten loopafstand van NS Station Amsterdam-Sloterdijk. Het kantoor is tevens goed bereikbaar met de auto en er is een (gratis) parkeerplaats beschikbaar.

linkedin Tweeten