Vacature Uitvaartverzorger, Amstelveen, Full-time - Uitvaartvacatures.nl

UitvaartverzorgingMyosotis zoekt: Uitvaartverzorger

Amstelveen, Full-time

Geplaatst: 4 juni 2019

De afdeling uitvaartverzorging is verantwoordelijk voor het regelen en verzorgen van uitvaarten. Uitvaartverzorging Myosotis beschikt over diverse afscheidscentra en verleent service in verschillende instellingen m.b.t. de laatste zorg na het overlijden. Bij haar dienstverlening streeft Uitvaartverzorging Myosotis naar een optimale kwaliteit. Voor de regio Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Weesp, het Gooi en Almere zijn wij op zoek naar:


Uitvaartverzorger (m/v) fulltime (32 uur)

De uitdaging

Als uitvaartverzorger neemt u , vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart, de regie over alles wat rondom de uitvaart moet gebeuren. De wensen van de nabestaanden staan hierbij centraal; u bent voortdurend met hen in overleg. Tijdens de uitvaart leidt u zelf de plechtigheid. U hebt contacten met diverse instanties zoals leveranciers, media, parochies en gemeentelijke overheden. Verder toetst en bewaakt u de gemaakte financiële afspraken. U draagt zorg voor een juiste administratieve afhandeling van de door u georganiseerde uitvaarten. Gedurende het hele proces stelt u zich proactief en ondernemend op. U bent altijd op zoek naar nieuwe kanalen en mogelijkheden om de dienstverlening te optimaliseren. De werkzaamheden zijn ingedeeld volgens rooster (incl. weekend). We verwachten een grote mate van flexibiliteit van je.


Het profiel

U hebt een HBO werk-denkniveau. U bent dienstverlenend ingesteld, discreet, integer en ondernemend. Voor ons betekent dit onder meer dat u oprecht geïnteresseerd bent in de mens met wie u contact treedt. Daarbij kunt u zich goed verplaatsen in de gevoelens en belevingswereld van uw cliënten. De tevredenheid van hen staat bij u voorop. Verder bent u in staat om op effectieve wijze prioriteiten te bepalen. U organiseert uw tijd en middelen doelmatig. Door uw pragmatische werkwijze bent u goed in staat om meerder uitvaarten tegelijk in behandeling te hebben. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; spreken voor groepen gaat u op een natuurlijke wijze af. Werken in de avonduren en het weekend vormen geen probleem. Het feit dat iedere werkdag onvoorspelbaar zal verlopen, vindt u een uitdaging. U bent een flexibele en relativerende persoonlijkheid die goed met stress kan omgaan. U bent in staat zowel zelfstandig als binnen een team te werken. In verband met de mobiele aard van de functie beschikt u over een rijbewijs.

Ons aanbod

De juiste kandidaat bieden wij een salaris dat gebaseerd is op de CAO-uitvaartverzorging en past bij de zwaarte van de functie. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals, pensioen voorziening, spaarloon regeling, en een lease auto.

linkedin Tweeten