Vacature Medewerker Uitvaart Zeeuws Vlaanderen, Zeeuws Vlaanderen, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Monuta zoekt: Medewerker Uitvaart Zeeuws Vlaanderen

Zeeuws Vlaanderen, Part-time

Geplaatst: 16 mei 2019

In een uitdagende uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden via innovatieve dienstverlening, slimme samenwerkingen en lokaal ondernemerschap. Daarom zoeken wij medewerkers die met ons mee willen ondernemen om onze ideeën te realiseren. Past dit bij jouw ambitie en wil jij betekenisvol werk verrichten in een bijzondere baan? Dan is deze vacature voor 20 uur per week met standplaats Terneuzen zeker iets voor jou! Als Medewerker Uitvaart ben je zowel voor als achter de schermen de rechterhand van de uitvaartverzorger en de steun voor de nabestaanden in Zeeuws Vlaanderen.

De baan
Als Medewerker Uitvaart vorm je samen met jouw collega’s hét gezicht van Monuta in Zeeuws Vlaanderen. Dit betekent dat je in deze functie zeer flexibel moet kunnen zijn in werkuren, -tijden en werken op zon- en feestdagen. Een overlijden komt immers onverwacht waardoor jouw werkweek niet voorspelbaar is en je altijd aanspreekbaar bent voor nabestaanden. Dit past bij jouw persoonlijkheid en privésituatie.
Je fungeert in deze baan als spin in het web in alle uitvaartwerkzaamheden. Je bent betrokken bij de laatste verzorging van de overledene, je gaat mee naar rouwbezoeken en je doet aangiftes van overlijden. Verder ben je aanwezig bij condoleances, voer je cateringwerkzaamheden uit en assisteer je de Uitvaartverzorger tijdens de uitvaartplechtigheid. Verder steek je de handen uit de mouwen bij schoonmaakwerkzaamheden in en rond het uitvaartcentrum en verzorg je allerhande administratieve werkzaamheden die bij de uitvaart komen kijken.

Kortom: deze baan past bij jou als je niet alleen gastvrij en zorgzaam bent voor de nabestaanden, maar ook een zeer gevarieerde baan zoekt waarin je jouw ambitie in de uitvaartzorg helemaal kwijt kunt.

De kandidaat
Wil jij ons team komen versterken? Dan vinden wij het belangrijk dat je:

• beschikt over mbo- werk- en denkniveau;
• het liefst eerdere werkervaring in de uitvaartzorg meebrengt;
• goed overweg kunt met het Officepakket en in foutloos Nederlands communiceert;
• op onregelmatige uren en tijden inzetbaar bent, dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen;
• in Zeeuws Vlaanderen woont en in het bezit bent van een auto en rijbewijs.

Jouw persoonlijkheid? Zeer sociaal vaardig en in staat om mensen op een kruispunt in hun bestaan te begeleiden. Je straalt onder hoge druk rust uit waarbij je goede keuzes moet kunnen maken. Uiteraard kun je goed omgaan met mensen in emotionele situaties en ben je fysiek en mentaal in staat om de laatste verzorging van overledenen uit te voeren.

Ons aanbod
Kom jij jouw kennis en ervaring met ons delen? Dan mag je op de volgende arbeidsvoorwaarden rekenen:

• een salaris tussen € 2.041,- en € 2.666,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
• een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand;
• een goede pensioenregeling en volop mogelijkheden tot groei en ontwikkeling;
• een mooie baan in een prachtige branche waarin je direct van betekenis bent voor de nabestaanden.

Over Monuta
Monuta is hét uitvaartbedrijf in Zeeuws Vlaanderen. Het is een samenwerking van een Zeeuws team van gedreven mensen met hart voor goede uitvaartzorg enerzijds en een landelijke organisatie - Monuta - met meer dan 90 jaar ervaring in uitvaartzorg anderzijds.
Monuta verzorgt uitvaarten in de gemeenten Terneuzen, Hulst en Sluis. De wijze waarop wij dat doen, raakt de mensen. Dat komt doordat hun verdriet en zorgen óns raken. Vanuit compassie zetten wij ons professioneel in om de wensen van nabestaanden vorm te geven en helpen wij hen in hun zoektocht naar een goed afscheid.

Misschien maak je binnenkort deel uit van ons hechte team en ga je aan het werk in het mooiste en uitdagendste vakgebied dat er is. Kortom: zoek jij een betekenisvolle werkgever, dan ben je bij Monuta aan het juiste adres.

linkedin Tweeten