Vacature Uitvaartbegeleider, Amsterdam, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

PC Uitvaart zoekt: Uitvaartbegeleider

Amsterdam, Part-time

Geplaatst: 16 april 2019

PC Uitvaart wil de komende jaren verder groeien als belangrijke speler in ons werkgebied door het aanbieden van excellente dienstverlening en faciliteiten. PC Uitvaartbegeleiding is daarom op zoek naar een:

Uitvaartbegeleider
(32 uur per week: 0,8 fte)
Als uitvaartbegeleider van PC uitvaart ben je regisseur van en eindverantwoordelijk voor uitvaarten. Je bespreekt en organiseert de uitvaart en begeleidt nabestaanden conform hun persoonlijke wensen en adviseert ze over de mogelijkheden. Je legt afspraken vast met crematoria, begraafplaatsen en andere leveranciers en zorgt voor een heldere kostenonderbouwing. Je bewaakt de voortgang en stuurt bij waar nodig. Naast je organisatorische kwaliteit ben je een positief ingesteld mens met passie voor hospitality en begrijp je als geen ander dat je in dit vak toegewijd moet zijn aan een hoog niveau van dienstverlening.

Je bent HET aanspreekpunt voor de familie. Dat vergt een hoge mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je beleeft veel voldoening aan deze persoonlijke dienstverlening, want jij beseft dat een mooi afscheid veel betekent voor de nabestaanden en hun rouwverwerking.

Samenwerken, bijvoorbeeld met de afdeling binnendienst, locaties en ondersteunende afdelingen geeft je energie. Naast het begeleiden van uitvaarten lever je ook een bijdrage aan de groei van ons bedrijf. Je bezoekt beurzen, netwerkbijeenkomsten en zorginstellingen en daarnaast heb je informatieve gesprekken met belangstellenden voor onze dienstverlening.

Je vindt het belangrijk om zelfstandig te kunnen werken en voelt je verantwoordelijk voor je persoonlijke prestaties en resultaten als ook die van PC Uitvaart.

Kerntaken
het bespreken en begeleiden van uitvaarten
het accuraat administreren van deze uitvaarten
excellentie in hospitality
zorgdragen voor de juiste voortgang
heldere communicatie naar nabestaanden
actieve rol bij het ontwikkelen en uitdragen van ons beleid in een veranderende markt
ambassadeur zijn voor PC Uitvaart
deposito’s onder de aandacht brengen
Wij vragen
ervaring als uitvaartbegeleider (minimaal 1 jaar bijvoorbeeld als zelfstandige of in dienstverband)
een afgeronde HBO opleiding in commerciële, administratieve, management- of ondernemersrichting
uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
kennis van organisatie- en projectmanagement
gevoel voor (commerciële) dienstverlening met een hoge standaard
financieel en organisatorisch inzicht en overzicht
flexibiliteit ten opzichte van werktijden, ook willen werken in de avond- en weekenduren
in het bezit van een rijbewijs B
Competenties
accuratesse: je werkt zelfstandig aan het zorgvuldig en met precisie uitvoeren van taken en levert tijdig het afgesproken resultaat aan en koppelt op tijd terug indien dit niet lukt.
luisteren en communiceren: je begrijpt anderen, ook als zij zichzelf niet goed kunnen uitdrukken of in zeer gespannen situaties zitten. Je bent doortastend in het gesprek door sfeer en gevoelens te durven benoemen. Neemt in het gesprek het initiatief en luistert actief, vat samen, vraag na bij de ander en maakt gevoelens bespreekbaar. Geeft helder en duidelijk uitleg en maakt complexe zaken begrijpelijk.
inlevings- en aanpassingsvermogen: je bent in staat zelfstandig en op eigen initiatief oplossingen te vinden voor veranderingen in het eigen werk of werkwijze.
klant- en servicegerichtheid: je bent proactief en verdiept je in de situatie of wens van de klant. Biedt ongevraagd service en extra ondersteuning. Je zoekt actief naar oplossingen en mogelijkheden.
verantwoordelijkheid: je voelt je verantwoordelijk voor het doen nakomen van gemaakte afspraken en spreekt anderen en jezelf hierop aan. Anticipeert en neemt tijdig maatregelen om bij te sturen.

Salarisindicatie: €2496 - €3584 (CAO Uitvaartbranche schaal 6)

linkedin Tweeten