Vacature Medewerker Hospitality Sittard, Midden-Limburg, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Monuta zoekt: Medewerker Hospitality Sittard

Midden-Limburg, Part-time

Geplaatst: 16 april 2019

In een uitdagende uitvaartmarkt wil Monuta zich de komende jaren verder onderscheiden via innovatieve dienstverlening, slimme samenwerkingen en lokaal ondernemerschap. Daarom zoeken wij medewerkers die met ons willen ondernemen en willen helpen deze ideeën te realiseren. Wil jij mee helpen bouwen aan een inspirerende organisatie die volop in ontwikkeling is? Zoek jij bijzonder werk in een dynamische omgeving? Kom dan ons team in Midden-Limburg met standplaats Sittard versterken als Medewerker Hospitality voor 15 – 25 uur per week.

de baan
Als Medewerker Hospitality ben jij ons visitekaartje binnen de diverse uitvaartcentra in de regio Midden-Limburg. Je bent het eerste gezicht voor de nabestaanden die voor rouwbezoeken naar Monuta komen. Je vangt hen op, begeleidt hen naar de ruimte waar de overledene ligt opgebaard en zorgt ervoor dat het de nabestaanden aan niets ontbreekt. Voor de families vorm jij de bekende, warme persoonlijkheid die altijd voor hen klaar staat op het uitvaartcentrum in de emotionele tijd tot en met de uitvaartplechtigheid.
Naast deze hoofdtaak is het perfect organiseren en inrichten van de ruimtes voor belangstellenden en de familiekamer voorafgaand aan de condoleances of uitvaartdiensten ook onderdeel van jouw werk. Je verzorgt samen met de collega's de voorbereidingen in onze koffiekamer zodat onze gasten goed en snel bediend kunnen worden. Je volgt de richtlijnen voor de voedselveiligheid, werkt geordend en zorgt dat naderhand alles schoon en conform de procedures wordt achtergelaten.

Vanzelfsprekend heb je continu oog voor de familie en gasten en de emotionele omstandigheden waarin zij zich bevinden. Je past je moeiteloos aan en je bent er steeds wanneer dit nodig is. Je vindt het niet erg om geconfronteerd te worden met overledenen en je straalt warmte en gastvrijheid uit. Je draagt er actief aan bij dat ieder afscheid bijzonder is, waar met een goed gevoel op terug kan worden gekeken.

Kortom: deze baan past bij je als jouw hart sneller klopt van hospitality werkzaamheden in een bijzondere omgeving waar je direct van toegevoegde waarde bent voor de nabestaanden en gasten.

de kandidaat
Als je ons team wilt komen versterken, dan vinden wij het belangrijk dat je:

- beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding, het liefst in de richting hotellerie;
- ruime werkervaring in de hospitality en ontvangst van gasten hebt opgedaan;
- in of in een straal van 15 kilometer rond Sittard woonachtig bent;
- de gasten en familie altijd op nummer 1 zet: gastvrijheid zit je in het bloed;
- een representatieve, warme persoonlijkheid meebrengt;
- over rijbewijs B en eigen vervoer beschikt en tussen de 15 – 25 uur per week flexibel inzetbaar bent. Flexibel betekent dat je werkt op onregelmatige tijden, in het weekend en in de regio Midden-Limburg op 5 uitvaartlocaties inzetbaar bent vanuit jouw standplaats Sittard.

ons aanbod
Wil jij jouw loopbaan voortzetten in een bijzondere baan? Dan bieden wij jou het volgende:

- een salaris tussen de € 1.960,- en € 2.489,- bruto per maand op basis van 40 uur;
- een eindejaarsuitkering ter hoogte van een dertiende maand;
- scholing op jouw vakgebied zoals bijvoorbeeld gastvrijheid en HACCP;
- een warm welkom binnen Monuta met goede begeleiding en een ervaren team collega's.

Vragen? Frieda van Uden, Uitvaartcoördinator, beantwoordt ze graag via telefoonnummer 06 – 51 06 79 86.

Over Monuta
Bij het lezen van de naam Monuta, denk je waarschijnlijk aan uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. En dat klopt, dat is wat we doen: samen met de nabestaanden geven wij vorm aan een afscheid dat past bij de overledene. Dit doen we graag goed en daarvoor kunnen we rekenen op onze ruim 700 medewerkers, franchisenemers en samenwerkingspartners. Zij zijn onze steun, vanuit de meer dan 80 vestigingen verspreid over het land (uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en kantoren) en ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen vertegenwoordigd zijn. Ook in Duitsland zijn we inmiddels 10 jaar succesvol actief op de groeiende uitvaartverzekeringsmarkt vanuit het hoofdkantoor in Düsseldorf.
Hoewel we vooral bekendstaan als een menselijke uitvaartonderneming en -verzekeraar, zijn we natuurlijk ook werkgever. Als werkgever hebben we onze mensen veel te bieden. Zo zijn er prima arbeidsvoorwaarden, stimuleren we opleiding en groei en vinden we een goede werksfeer belangrijk. Wat we onder een goede werksfeer verstaan? Een professionele, dynamische sfeer waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn, wordt gerespecteerd en interesse in elkaar heeft.

interesse?
Wil jij er alles aan doen om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn? Vul dan het online sollicitatieformulier in en upload je cv met motivatiebrief uiterlijk 26 april. Je ontvangt binnen twee weken na de sluitingsdatum per e-mail een reactie.

Het sollicitatieproces bestaat uit twee rondes en het invullen van een online persoonlijkheidsvragenlijst. Nadat we je een overeenkomst hebben aangeboden, vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan en heten we je zo snel mogelijk welkom in ons team. We kijken uit naar jouw reactie!

linkedin Tweeten