Vacature Medewerker Administratie & Informatie Essenhof, Dordrecht, Part-time - Uitvaartvacatures.nl

Gemeente Dordrecht - Essenhof zoekt: Medewerker Administratie & Informatie Essenhof

Dordrecht, Part-time

Geplaatst: 12 april 2019

Als medewerker administratie & informatie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse intake en planning van uitvaarten en asbestemmingen. Je hebt een informerende, coördinerende en administratieve rol, waarin je veel schakelt met collega's, uitvaartleiders en nabestaanden.

Wat ga je bij ons doen?
Als medewerker administratie & informatie ben je het eerste aanspreekpunt voor de Essenhof. Vanaf het eerste contact tot het sluiten van een uitvaartdossier, ben jij verantwoordelijk voor de zorgvuldige behandeling ervan.

Je zorgt dat collega's, uitvaartleiders en nabestaanden op het juiste moment, de juiste informatie ontvangen om onze dienstverlening optimaal te laten verlopen. Dit vraagt om een hoge mate van accuratesse en prioritering. Elke wijziging die wordt doorgevoerd, is een schakel in een keten waarin ook anderen moeten worden geïnformeerd.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse intake en planning van uitvaarten en asbestemmingen, een actuele en juiste graf- en crematorium administratie en het geven van publieksinformatie. Zo geef je mondeling en schriftelijk informatie over de mogelijkheden van begraven en cremeren, de complexe regels en voorschriften m.b.t. grafrechten, grafbedekkingen, asbestemmingen en tarieven.

Respectvol, zorgvuldig en gastvrij handelen zijn essentieel. Een uitvaartproces heeft een eenmalig karakter en dat proces vervullen wij met de grootst mogelijke zorg.

Wat neem je mee?
• Mbo 4 werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar gerichte werkervaring in een soortgelijke functie
• Kennis van procedures, wet- en regelgeving m.b.t. begraven en cremeren
• Kennis van ICT toepassingen voor graf- en crematoriumadministratie
• Het is een pré als je bekend bent met uitvaartsuite

Je bent een open, vriendelijk en enthousiast persoon. Je hebt ervaring in het voeren van overleg met bezoekers, nabestaanden en uitvaartleiders. Dit overleg vindt zowel telefonisch als persoonlijk plaats. Een professionele betrokkenheid en distantie t.a.v. emotionele situaties zijn daarin essentieel.
In deze functie zijn snel kunnen schakelen, het stellen van prioriteiten en een flexibele opstelling erg belangrijk. Jij houdt het overzicht in hectische momenten en blijft scherp op de details.

De algemene competenties van het kernteam Essenhof zijn:
• Gastvrij: het gevoel van welkom zijn geven, inlevend en flexibel
• Zorgvuldig: voorkomen van fouten, aandacht voor elk detail
• Respectvol: naar elkaar, nabestaanden, overledenen, bezoekers
• Flexibel: staat open voor onverwachte taken en werktijden

Waar kom je te werken?
Essenhof is een toonaangevende, regionale voorziening voor begraven en cremeren en levert optimale dienstverlening aan de nabestaanden. Essenhof draagt zorg voor een respectvolle en zorgvuldige uitvaart voor elk individu, indachtig ieders culturele of religieuze afkomst of identiteit.

Er is een duidelijke koers uitgezet voor de komende 15 jaar. De verwachtingen met betrekking tot de keuzes voor begraven of cremeren zijn bepalend voor de opgave waar de Essenhof voor staat. Daarbij wordt klantgericht met nieuwe producten en diensten ingespeeld op ontwikkelingen in de uitvaartbranche en sluiten we aan bij de maatschappelijke veranderingen in de omgang met dood, afscheid en rouw.

De medewerkers van Essenhof vormen sinds januari 2018 gezamenlijk een kernteam binnen het cluster Publieksaccommodaties van de gemeente Dordrecht. Het kernteam Essenhof is verantwoordelijk voor de volledige uitvoering en (door)ontwikkeling van de dienstverlening van de Essenhof. Het team Administratie & Informatie bestaat uit 4 parttime medewerkers die nauw samenwerken met een vakspecialist, operationele collega's van het crematorium en graf- en groenbeheer. Wij zijn open en eerlijk naar elkaar en spreken zaken naar elkaar uit.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en zeer afwisselende baan. Je werkt in roosterdienst, ook op zaterdag, en draait mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten. Je draagt bedrijfskleding.

Het betreft een tijdelijke vacature voor de periode van 1 jaar. De functie is ingeschaald in schaal 7 met een maximum van € 2.986,- bruto per maand (schaal 7) o.b.v. een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van werkervaring en opleiding, waarbij inschaling in de aanloopschaal 6 met een maximum van €2.729,- bruto per maand mogelijk is.

Salarisindicatie: €2662 - €3990 (CAO Uitvaartbranche schaal 7)

linkedin Tweeten